Workshop tafelvoetbalAlgemeen

Wie heeft er niet ooit een gezellig potje tafelvoetbal gespeeld met vrienden in het café, een sportkantine of ergens anders? Kortom iedereen heeft wel ooit kennisgemaakt met deze gezellige en leuke sport. Tafelvoetbal wordt echter ook door velen op een hoger niveau gespeeld in competitieverband en toernooien over de hele wereld.


Workshop

Onze workshop tafelvoetbal wordt gegeven door 2 ervaren topspelers, die al vele toernooien over de hele wereld gespeeld hebben. Tijdens deze workshop leert u de grondbeginselen en de basistechnieken om een goede tafelvoetballer te worden.

Er wordt gestart met een presentatie over tafelvoetbal, met een uitleg van de basisregels. Daarna zullen de basistechnieken en enkele trucjes gedemonstreerd en uitgelegd worden. Dit gebeurt bij kleinere groepen door een rechtstreekse demonstratie aan de tafels, en bij grotere groepen via korte heldere filmpjes met bijbehorende uitleg.

Na dit theoriegedeelte wordt het tijd voor de praktijk. Net als bij alle sporten, leer je ook tafelvoetbal door te doen! De gedemonstreerde technieken kunnen door de deelnemers geoefend worden. Hierbij zullen onze instructeurs de deelnemers verder persoonlijk begeleiden met uitleg.

Maar het leukste van tafelvoetbal is natuurlijk samen wedstrijden spelen. Vandaar dat deze clinic eindigt met onderlinge wedstrijden of een klein toernooi, waarbij de geoefende technieken in de praktijk gebracht kunnen worden. Ook tijdens het spelen van deze wedstrijden, worden er tips gegeven door onze instructeurs, zodat iedereen op zijn eigen niveau vooruit geholpen kan worden en beter kan worden.

Door het aanstekelijke enthousiasme van onze wereldtoppers, zullen alle deelnemers veel plezier aan de workshop beleven.


Offerte

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor een op maat samengestelde workshop. Natuurlijk maken wij ook graag voor u een vrijblijvende offerte.
Table Soccer United kan natuurlijk zelf de benodigde tafels ter beschikking stellen.
Neem gerust contact met ons op via mail.