Welkom op www.TableSoccerUnited.com!Tafelvoetbal in het algemeen

Tafelvoetbal is natuurlijk het spelletje dat iedereen van kleins af aan al kent. Wie heeft er nou niet ooit een potje gespeeld? Veel onbekender is het feit dat duizenden mensen over de hele wereld ook tafelvoetbal als serieuze sport beoefenen. Er worden vele competities en toernooien voor hen georganiseerd over de hele wereld.

Tafelvoetbal is niet alleen erg leuk om te doen, het is tevens erg goed voor de hand-oog-coördinatie. Daarnaast kan het door iedereen op alle leeftijden gespeeld worden.


Table Soccer United

Table Soccer United biedt workshops tafelvoetbal aan voor zowel bedrijven en particulieren. Tijdens deze workshops worden u de technieken geleerd die u steeds meer controle over de bal en het spel geven, waardoor het spel steeds leuker wordt.
De workshops worden gegeven door onze ervaren spelers. De workshops zullen u natuurlijk beter leren tafelvoetballen, maar zijn ook zeer geschikt voor teambuilding of gewoon een erg leuke gezellige middag.
Naast workshops kunnen wij ook toernooitjes tafelvoetbal voor u organiseren, of andere tafelvoetbal activiteiten. Naast workshops geven wij ook regelmatig demonstraties, of staan we op open dagen en beurzen.

Onze medewerkers:

Yuri Otten heeft bedrijfseconomie gestudeerd en is momenteel werkzaam als financieel controller. Reeds vele jaren speelt Yuri tafelvoetbal in verscheidene competities en op vele toernooien. Tevens is hij één der weinige internationaal erkende scheidsrechters in deze sport.
Tessa Otten heeft zowel een studie SPW alswel de PABO afgerond. Ze werkt als lerares basisonderwijs op de Mytylschool. Tessa speelt sinds enkele jaren tafelvoetbal, en behoort tot de beste vijf dames ter wereld.